CARAVANSTALLING
DEVELGANS
Routebeschrijving Vanaf de rijksweg A16 afrit 23 Vanuit Dordrecht of Rotterdam vanaf de rijksweg A16 neemt u afrit 23 Zwijndrecht/Hendrik-Ido-Ambacht, waarna u de Hendrik Ydenweg op gaat richting Zwijndrecht. Vanuit Dordrecht is dit links en vanuit Rotterdam is dit rechts. U komt daarna een kruispunt met verkeerslichten tegen op de Langeweg, waar u rechtdoor de Munnikensteegweg oprijdt, waarna u het viaduct van het rangeerterrein oprijdt. Wanneer u dit viaduct afrijdt komt u een rotonde tegen met aan uw linkerzijde een BP tankstation. Hier gaat u rechtdoor over de rotonde en vervolgt u de Munnikensteegweg tot de volgende rotonde, waar u rechtsaf slaat op de Lindeweg. Na circa 150 meter vindt u Caravanstalling Develgans aan uw linkerzijde. Zie kaartgegevens hieronder:
Kaartgegevens © Google
Kaartgegevens © Google
Kaartgegevens © Google
Via de binnenwegen vanuit Barendrecht en Heerjansdam Onze caravanstalling is vanuit Barendrecht en Heerjansdam via de binnenwegen goed te bereiken. Rijdend vanaf de Achterzeedijk, de Randweg en Dorpstraat, komt u via De Develsuis uit op de Lindeweg. U zult wel bijna de hele Lindeweg moeten uitrijden voordat u ons tegenkomt aan uw rechterzijde. Mocht u ons net voorbij rijden, dan keert u om op de rotonde op de Munnikensteegweg. Zie kaartgegevens hieronder:
Over de dijk vanuit Hendrik-Ido-Ambacht Tot slot zijn wij ook goed te bereiken via de wegen op de dijk langs de Oude Maas. Zo neemt u vanuit Hendrik-Ido-Ambacht de Veersedijk, die overgaat in de Ringdijk, waarna u afdaalt bij de 1ste rotonde bij de Dortse/Zwijndrechtse Brug, waar u rechtsaf slaat op de Lindste dijk, die u uitrijdt totdat u op de Geerweg bent, waarop u een rotonde tegenkomt waar u rechtsaf de Munnikensteegweg op gaat. Bij de daaropvolgende rotonde slaat u linksaf de Lindeweg op. Na circa 150 meter vindt u Caravanstalling Develgans aan uw linkerzijde. Zie kaartgegevens hieronder:
Adres Lindeweg 90 3334 LA Zwijndrecht Zuid-Holland Telefoonnummer 078 - 6 77 25 89 Meer informatie
Bel ons op om een afspraak te maken voor het halen en brengen van uw vakantiewagen.
Maak een afspraak
Maandag t/m vrijdag 08:30 uur - 19:00 uur Zaterdag 08:30 uur - 13:00 uur